Sven Kommers test

1e en 2e prijs bij Shocking Shorts 01-10-2008

De films "Brothers Keeper" en "Harry Dorights Prelude to Hell" zijn bij het Shocking Shorts festival van 13th street bekroond met respectievelijk een 1e en 2e prijs. De prijs werd door een vakjury bestaande uit oa. Rutger Hauer, Doreen Boonekamp en Jean van de Velde. De films zijn te bekijken op de website van de
organisatie

E achter C 20-09-2007

Na het behalen van mijn C rijbewijs heb ik nu ook mijn E achter C in één keer gehaald. Vanaf heden mag ik dus alle vrachtwagens rijden.

VOP Behaald 27-06-2007

Vandaag heb ik tehoren gekregen dat ik geslaagd ben voor mijn VOP (Voldoende Onderricht Persoon).

Rijbewijs C Gehaald! 08-02-2007

Na drie weken les ben ik sinds vandaag in het gelukkige bezit van rijbewijs C (groot rijbewijs) met het chauffeursdiploma. Binnenkort begin ik aan de lessen E achter C.

Promo TMF Game awards wint Zilveren Button. 02-11-2006

In de nieuwe tv-studio van de Media Academie zijn de prijzen voor de beste promo van Nederland van het afgelopen jaar door Jan Bloeming, voorzitter van de jury, uitgereikt. Meer dan 300 promo’s waren door commerciële en publieke omroep ingestuurd.

In de Categorie Campagne Promo's heeft de
TMF gameaward Promo de zilvere butten gewonnen.

Luxaflex wint prijs 21-07-2006

Op de 'NFTVM Vers' avond heeft Luxaflex de eerste prijs gewonnen. Door de vierkoppige jury met daarin: Mieke de Jong, Tim Oliehoek, Nadja Hüpscher en Wim van Slooten, werd de film als beste inzending uitgekozen.
Meer informatie volgt later.